Duo klarinettiste Marieke Vos en pianist Camiel Boomsma

Duo klarinettiste Marieke Vos & pianist Camiel Boomsma vormen sinds 2019 een bevlogen duo dat o.a. bekend staat om de veelzijdigheid in klankkleur en boeiende programma keuzes.
In de korte tijd dat Vos en Boomsma een duo vormen speelden zij o.a. in de Willem Twee Toonzaal in Den Bosch, maakten film opnames i.s.m. het Wilmink Theater in Enschede, speelden in het Concertgebouw in Amsterdam, voor de Nijmeegse Stichting voor Kamermuziek, de St. Aegtenkapel in Amsersfoort, in de serie ‘Vrienden van de Kamermuziek’ in Amsterdam en maakten daarnaast live radio opnames in verschillende programma’s van NPO Radio 4 waaronder het NTR Avondconcert. In 2022 verschijnt hun debuut CD bij platenlabel Etcetera Records.

Stichting Mirantibus
In september 2020 lanceerden klarinettiste Marieke Vos & pianist Camiel Boomsma Stichting Mirantibus.
Met de stichting verwezenlijken zij o.a. de concertserie ‘Mirantibus Concerten’ waarbij zij samen met collega musici de mooiste concertprogramma’s samenstellen en uitvoeren in het Witte Kerkje in Baarn.

Voor meer informatie over Stichting Mirantibus kijk op:
www.stichtingmirantibus.com.